Polar Heater

Polar Heater

45.0
(4)
 • Auton lämmitykseen ja akkuihin erikoistunut liike
 • Toimitus 5,90-7,90
 • Toimitustapa Posti, SmartPost, Matkahuolto tai nouto Kempeleestä
 • Maksaa voi yleisimmillä verkkopankeilla ja luottokorteilla. Ostaminen on mahdollista myös laskulla tai osamaksulla

  Polarheater.fi

  Polarheater.fi-verkkokauppa tarjoaa niin pimeneviin syysiltoihin kuin kylmiin talvikeleihinkin kattavan valikoiman kaikkiin autoihin sopivia tuotteita. Valikoimiin kuuluvat esimerkiksi autojen akku- ja tankkilämmittimet, energiavahdit, kaapelit sekä muut oheistuotteet. Verkkokaupan tuotteet on ryhmitelty selkeästi, joten netissä ostaminen on tehty vaivattomaksi.

  Polar Heaterin tuotteet ovat saavuttaneet suosiota esimerkiksi Helsingin Bussiliikenteessä, joka on varustanut kalustoaan Polar Heater Oy:n valmistamilla energiavahdeilla. Positiivisia kokemuksia yrityksen tuotteista on saatu laajemmaltikin, sillä sen valmistamat akkulämmittimet ovat olleet Tekniikan Maailma-lehden arvosteluissa erittäin kehuttuja. Lisää kokemuksia yrityksestä ja sen verkkokaupasta syntyy jatkuvasti! Kaikki Polar Heater Oy:n valmistamat tuotteet ovat nimittäin suomalaisella innovatiivisella ammattitaidolla valmistettuja ja laitteet soveltuvatkin säähän kuin säähän.

  Netistä tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaalle aina mahdollisimman pian – tilaus pyritään saamaan postitusvalmiiksi jo saman päivän aikana ja se lähetetään asiakkaalle mahdollisimman pian ostotapahtuman kirjauduttua järjestelmään. Netistä voidaan myös tilausseurannan avulla seurata tilauksen etenemistä. Tilaus toimitetaan Postin palvelupisteeseen, josta se on asiakkaan noudettavissa. Sovittaessa myös nouto Polar Heaterin toimipisteestä Kempeleestä on mahdollinen. Ongelmatilanteissa tai muissa asioissa asiakaspalvelu vastaa parhaiten yhteydenottoihin sähköpostin välityksellä. Tilaus voidaan maksaa osamaksulla laskulla, verkkopankissa, luottokortilla, paypal-maksuna ja pienemmät, alle 50 €:n ostokset jopa mobiilimaksulla. Tarkemmat toimitusehdot löydät täältä.

   

  Polarheater.fi lyhyesti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Automies5
  Starttaa kuin palmun alta kuten valmistaja lupasi. Mulla on webasto ja aina akku tyhjänä aiemmin. Nyt pelittää. Annan täydet tähdet.
  Väinö5
  Nopea toimitus. Tuotteet tulivat jo seuraavana päivänä.
  Enska5
  Erinomaisen hyvin toimiva akkulämmitin. Toimii kuten on luvattu.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun