Autonvaraosat24

Autonvaraosat24.fi varaosat autoon netistä

62.8
(6)
 • Yli 500 000 tuotteen valikoima auton varaosia
 • Kätevä haku rekisterinumerolla
 • Ilmaiset toimitukset kaikkiin yli 150€ tilauksiin (norm. 9,90€)
 • Maksutavat: Klarna lasku, tilisiirto, Paypal, Visa ja Mastercard
 • Nopea toimitustapa, jopa 48 tunnissa: DHL, GSL ja UPS

  Autonvaraosat24 on yksi netin suurimpia varaosaverkkokauppoja. Sen päämaja on Saksassa, mutta se toimii koko Euroopassa. Varaosavalikoima on erittäin laaja, joka yli miljoona osaa. Autonvaraosat24 verkkokaupasta saa useimpien merkkien merkkiosat, eli alkuperäisosat, sekä lisäksi kaupalla on oma halpistuotemerkki. Hintataso kaupassa on kohtuullinen: usein alkuperäisosat saa samalla hinnalla kuin toisesta kaupasta sen halpaversion.

  Autonvaraosat24 kaupasta löytyvät kaikki mahdollinen autoon: öljysuodattimet ja muut suodattimet, jarrupalat, ohjausjärjestelmän osat, kuten raidetangot ja niiden päät, iskunvaimentimet, jouset, sytytysjärjestelmän osat, kuten sytytystulpat, virranjakajat, termostaatit, tiivisteet, vesipumput jne...

  Autonvaraosat24 nettivaraosakaupassa voi hakea ihan samalla tavalla auton rekisterinumerolla kuin muissakin varaosakaupoissa. Rekkarin perusteella kaupan kone tarjoaa kaikki kaupassa olevat kyseiseen malliin sopivat osat. Näin varaosan etsiminen ja löytäminen valtavasta valikoimasta on nopeaa ja helppoa.

  Nopea toimitus, helppo palautus

  Autonvaraosat24 verkkokauppan on toiminut Suomessa jo joitakin vuosia. Käyttäjien kokemukset ovat olleet pääasiassa todella hyviä, erityisesti hintatasoon ollaan oltu tyytyväisiä. Kokemuksia verkkokaupasta löytyy googlaamalla ja niitä kannattaa lisätä tälle sivulle sivun lopussa löytyvällä lomakkeella.

  Autonvaraosat24 mainostaa nopealla toimituksella, ja Saksassa varaosat toimitetaankin vuorokauden sisällä. Suomessa tuohon nopeuteen ei päästä, vaan toimitus tulee perille aikaisintaan kahdessa vuorokaudessa. Joidenkin osien toimituksessa voi mennä viikkokin, vaikka pääasiassa toimitusaika ilmoitetaan olevan 48 tuntia. Tilauksen seuranta on kuitenkin helppoa, eli pysyt koko ajan perillä siitä, missä tilauksesi on menossa. Saat tilauksen seurantaan tunnukset, kun teet tilauksen.

  Aina varaosien valinta ei onnistu ja kaupasta tuleekin väärä tuote. Tuotteen palautus onnistuu helposti, tuote ei tietenkään saa olla käytetty tai siinä ei saa olla käytön jälkiä. Tarkemmin palautuksesta kannattaa katsoa Autonvaraosat24.fi sivuilta.

  Autonvaraosat24 antaa normaalin takuun varaosiin, eli mikäli tuotteessa on valmistusvirhe, palauta tuote heti. Monissa osissa takuu on puoli vuotta, mutta merkkiosien pitäisi toki kestää kauemmin. Öljysuodattimiin Autonvaraosat24 antaa 2 vuoden takuun.

  Autonvaraosat24 renkaat

  Autonvaraosat24 varaosakaupassa on myös todella laaja valikoima renkaita. Siellä on renkaita henkilöautoihin, katumaastureihin, kevytkuorma-autoihin ja moottoripyöriin, sekä kesä- että talvirenkaita. Renkaita löytyy 100 eri rengasvalmistajalta, esim Goodyear, Nokian renkaat, Michelin ja muut huippumerkit ja sitten on renkaita myös edullisemmilta merkeiltä.

  Autonvaraosat24 koodi ja alennuskoodi tarjonta on toistaiseksi ollut melko niukkaa, mutta esimerkiksi renkaista voi saada alennuksia alennuskoodilla. Autonvaraosat24 lähettää melko tiuhaan asiakkailleen sähköpostimainoksia, joita seuraamalla toki pysyy parhaiten perillä uusimmista tarjouksista. Mikäli näitä ei halua, alennuskoodit päivitetään myös tälle sivulle.

  Autonvaraosat24 lyhyesti


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Esa Sillanpää1
  Maksoin ostokesni, mutta sinne taisi rahat mennä. Mitään ei ole sen koommin yrityksestä kuulunut. Onko nämä pelkkiä kauniita sivuja?
  sontaa1
  Surkea pulju! Tilasin osan joka sivuston mukaan, rekisterinumeron syötettyäni, kävi autooni. Mutta ei käynytkään. Ohjelma ei tarkasta mitään rekisterinumeron avulla vaan itse pitäisi etsiä alkuperäisosan oe- koodi ja verrata siihen. Takaisin lähettäminen ei kannata koska postimaksut pitäisi maksaa itsellä! Sopiva osa paljon halvempi Motonetissa. Sivusto hoonoa soomea eikä muutenkaan vakuuta. Ei voi suositella kenellekään! Kätevä haku rekisterinumerolla?! Helppo palautus?!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun