Skruvat

Skruvat varaosat ruuvattuun hintaan

103.1
(10)
 • Varaosahaku rekisterinumerolla
 • Pohjoismaiden suurin toimija
 • Toimitus aina kotiovelle
 • Varaosissa edulliset hinnat ja hintatakuu
 • Laajat maksutavat
 • Valtava valikoima

  Skruvat alennuskoodit

  Ilmainen toimitus renkaille+vanteille

  Skruvat on Pohjoismaiden suurin autonosia myyvä verkkokauppa. Kuvastossa on yli 200 000 tuotetta yleisimmille automerkeille, kuten esimerkiksi Audi, BMW, Ford, Kia, Lexus, Nissan, Opel, Suzuki, Mazda ja Volvo. Yritys on perustettu vuonna 2008.

  Varaosia löytyy seuraavista tuoteryhmistä: pakokaasujärjestelmät, valaistus, jarrut, alustan osat, voimansiirto, sähköjärjestelmä, suodattimet ja huoltosarjat, kori, jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmä, moottorin osat ja -ohjaus, tuulilasinpyyhkijät sekä sytytys- ja hehkutusjärjestelmä. Oikea osa on helppo löytää syöttämällä hakuvalikkoon auton rekisteritunnus tai etsiä tuotetta nimellä tai tuotenumerolla.

  Hyväksyttyjä maksutapoja on useita. Voit valita Payex-alustan, pankki- tai luottokortin, PayPalin tai Klarnan osamaksun.

  Varastossa oleville tuotteille toimitusaika on 2 – 4 arkipäivää ja tilaustuotteille tavallisesti 3 – 10 arkipäivää. Kuljetukset hoituvat DB Schenker Logisticsin ja Postnord Logisticsin toimesta. Renkaat toimittaa DPD. Pienet paketit toimitetaan kirjeenä postitse. Tilaustaan voi seurata pakettitunnuksen avulla, joka löytyy sähköpostiin lähetetystä tilausvahvistuksesta. Kuljetusmaksu on aina vakio, olipa sitten kyseessä pieni tai suuri paketti. Yrityksille toimitukset viedään perille ilman ennakkoilmoitusta ja kuljetus on ilmainen.

  Skruvat-verkkokaupalla on myös Tarjoukset autollesi -osasto. Sieltä löydät edullisimmat varaosat autoosi rekisteritunnuksesi perusteella. Samalla voit piipahtaa kurkistamassa myös ajankohtaiset kampanjat. Tilaamalla uutiskirjeen saat tiedot tarjouksista heti ja kuulet tuoreimmat uutiset.

  Skruvat lyhyesti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  RH5
  Parit renkaat olen tilannnut Skruvatista asuntoautoon ja omaan autoon. Huomattavasti edullisemmaksi on tullut mitä paikallisissa rengasliikkeissä olisi maksanut. Tosin osaavat nykyään ottaa kunnon hinnan kumien allelaitosta, jos ei ole liikkeestä niitä hankkinut. Riittävän nopea toimitus ja hyvä hinta.
  Kimmo815
  Rekisterinumerohaku on todella kätevä! Löysin hakemani sivupeilin aivan hetkessä. Tarvitsi vain muistaa kumman puoleinen peili oli rikki. Joskus muinoin olen tilannut autooni väärän niin ikään sivupeilin ja ottihan se päähän kun se viimein tuli postissa.
  Faga1
  Toimitusajat tolkuttoman pitkät. En todellakaan suosittele!
  Kai1
  Toimitusajat todella pitkät tavara tilattu 2015-10-29 07:59 ja edelleen toimittamatta. Ilmoittavat kyllä että tulee silloin ja siloin, mutta kas kummaa sepä oli varattu jolleikkin toiselle!. Sitten tulee ilmoitus että lähetetty, mutta ntodellisuudessa ei ole toimitettu. Kannatta hankkia jostain muualta jos ei halua odottaa kuukautta!!!
  mikko2
  todella kallis

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun