Varaosa.fi

Varaosa.fi

54.0
(5)

   Varaosa.fi on suomalainen verkkokauppa, joka on erikoistunut auton varaosiin ja tarvikkeisiin. Varaosa.fi-verkkokaupassa on satoja tuhansia eri automerkkien osia ja tarvikkeita. Ohjeita tilaamiseen saat osiosta Miten haet varaosia. Osaa voit hakea pikahaulla, jolloin voit syöttää kenttään hakemasi osan, tarkenteena auton merkin ja lisätarkenteena vuosimalli. Jos OE-koodi on tiedossasi, voit hakea suoraan sillä. Täsmällisesti oikean osan autoosi löydät varaosahaun kautta. Valitse ensin autosi merkki, sitten malli, ja tyyppi. Varaosaluokka aukeaa alasvetolistalle. Täältä löydät esimerkiksi hihnat, jarrut, korin, moottorin, pakoputkiston, sähköistyksen ja vaihteiston. Kun olet valinnut jonkin varaosaluokan, sivulle avautuvat tuotteet hintoineen. Varaosa.fi verkkokaupasta löydät aina edulliset osat helposti ja varmasti.

   Verkkokaupassa osoitteessa varaosa.fi voi rekisteröityä asiakkaaksi, mutta tuotteita voi tilata myös ilman sitä. Loppusumman toimituskuluineen ja alennuksineen on nähtävissä ennen tilauksen hyväksymistä. Toimitusaika vaihtelee muutamasta päivästä viikkoon, mutta tehdastilaustuotteilla (TT) se on pidempi. Yli 100 € tilaukset toimitetaan rahtivapaasti. Tuotteiden maksaminen onnistuu verkkopankissa, maksunpalveluvälittäjän tili- tai osamaksulla tai postiennakolla.

   Tuotteilla on vähintään yhden vuoden takuu ja kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, mutta se ei koske TT-tuotteita. Tiedusteluja ja tarjouspyyntöjä voi lähettää yhteydenottolomakkeella asiakaspalveluun.

   Varaosa.fi tarjoaa asiakkailleen myös uutiskirjeen ja linkin käytettyihin varaosiin. Tutustu myös Varaosa.fi:n Facebook-sivuihin.

   Varaosa.fi autonvaraosakauppa lyhyesti
   Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

   Kokemuksia? Lisää kommentti

   Mikä on Suomen pääkaupunki?


   Siirry alkuun