Osanetti

Osanetti

152.5
(15)
 • Nopeat jopa 2-3 päivän toimitukset
 • Ostaminen mahdollista myös osamaksulla tai laskulla

  Osanetti on autotarvikkeiden verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2005. Osanetin valikoima kattaa laajan valikoiman merkkikohtaisia autotarvikkeita, mukaan lukien autohifi-tarvikkeet. Yksi erikoisalueista ovat autoracing-tarvikkeet: ajovarusteet, korin osat ja tehosteet, mittarit ja putkistot. Lisäksi löytyy runsaasti muita erikoisvarusteita mm. koiraverkkoja ja säilytystarvikkeita, auton hoitotarvikkeita, ja lapsille istuimet ja turvavyötyynyt. Samasta osoitteesta saat myös tarvikkeet perävaunua varten, sekä Thule- tai MontBlanc-merkkiset suksiboksit.

  Vapaa-aikaan löydät grillien, pelien ja kalastustarvikkeiden lisäksi laadukkaat Ed Hardy -tuotteet. Karavaanarille on tarjolla tarpeelliset peilit ja peruutustutkat. Automatkalle on hyvä varata aina myös valikoima työkaluja mukaan: nekin saat Osanetistä. Osanetistä voi myös vuokrata peräkärryn, asuntoauton, venetrailerin tai jopa loma-asunnon Turkin Alanyasta.

  Verkkokaupassa on aina tarjouksia, jotka ehdottomasti kannattaa selata tilauksen yhteydessä, samoin kuin uudet tuotteetkin. Autoileva mies ja nainen arvostavat Osanetin lahjakorttia.

  Asiakkaaksi voi rekisteröityä Osanetin verkkosivuilla osanetti.fi. Rekisteröinti ei ole pakollista, mutta se mahdollistaa tilauksen seurannan sekä aikaisempien tilausten selailun. Tuotteet voi noutaa myös myymälästä, jolloin toimitusaika on hieman pidempi. Myymälät sijaitsevat Helsingissä ja Kurussa. Maksun voi suorittaa pankki- tai luottokortilla, tili- tai osamaksusopimuksella. Tilausvahvistus lähetetään sähköpostiin ja tavarat toimitetaan välittömästi, kun maksu näkyy tilillä, yleensä muutamassa työpäivässä. Palautusoikeus on 14 pv.

  Osanetti lyhyesti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Järjen käyttö on sallittua1
  Jos firman webisivuilta ei löydy katuosoitetta eikä Y-tunnusta, niin toiminnan voi luokitella kusetusyritykseksi. Käyttäkää hyvät ihmiset järkeänne ja hieman aikaa yrityksen taustojen tutkimiseen.
  Hessu482
  Ensimmäisellä seurantatunnuksella outo lähetys, toiselle puolen Suomea, ei löytynyt vastaanottajaa, olematonta vastaanottajaa ei tavoitettu kahdesta yrityksestä(?) huolimatta. Suomessa toimii kännynumerot valtakunnallisesti, ei edes ole yritetty soittaa. Valitus myyjälle, lähetys löytyi uudella seurantanumerolla alle kahden tunnin. Syyllistin myös Nordpostin. Harkitsen jatkossa.
  Siakas5
  Ok toimitus.
  vittuuntunut exasiakas1
  2-3 päivän toimitus... ekaan 2 viikkoon ei kuulu mitään, antovat yhestä paketista 3 seurantatunnusta, joista yksikään ei toiminut, ei siinä, 2 viikkoa myöhemmin, osat ei edelleenkään ole saapunut, lasku tosin tuli, 200 ostoksista yrittivät velottaa 400e...nykyään käyn ostoksilla motonetissä...
  Ile1
  Tilasin tuotteen YLI 2 kk sitten. Liikkeen suunnasta ei olla otettu yhteyttä, itse olen kysellyt mutta ei vastata. Tuote löytyy edelleen valikoimasta ja on tilattavissa.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun