Mamasan

Mamasan

44.0
(4)
 • Laaja yli 55 000 tuotteen valikoima

  Mamasan on erikoistunut autojen tuontiin Japanista sekä auton viritysosiin ja tarvikkeisiin. Osa- ja tarvikevalikoima käsittää yli 55 000 tuotetta.

  Mamasan etsii asiakkaalle hänen haluamansa auton Japanista. Kun asiakkaan haluama auto on löytynyt, sovitaan kattohinta ja ostaminen tapahtuu huutokaupan kautta. Mamasan laatii auton noutoon tarvittavat asiakirjat, ja asiakas noutaa itse auton satamasta.

  Varastosta löytyy alustan osat, jarrujen osat ja sarjat, jäähdyttimet ja lämmöneristystarvikkeet. Lisäksi myynnissä ovat letkut ja liittimet sekä mittarit ja elektroniikkatuotteet. Muita tuoteryhmiä ovat mm. pakoputkiston osat ja katalysaattorit, sekä polttoainepumpun asennussarjat. Mamasanilla on myös laaja valikoima kytkimiä, vauhtipyöriä sekä tasauspyörästön lukot, jotka nykyään puuttuvat usein autoista. Moottoriosastolla on saatavana mm. männät, kierokanget, jakopään osat, hihnapyörät ja sytytystulpat. Erikoistuotteena ovat akut kilpakäyttöön. Turbotuoteosastolta löytyvät ahtimet ja muut turbotuotteet. Varastosta saa myös turvavyöt, penkit sekä autonhoitotuotteet, öljyt ja kemikaalit.

  Mamasanin edustamia tuotemerkkejä ovat Competition Clutch, Exedy Racing Clutch, Spec, Sachs, Xtreme Clutch ja Clutch Master.

  Verkkokaupassa osoitteessa Mamasan.fi voi rekisteröityä yrityksen asiakkaaksi. Tilaus toimitetaan asiakkaan valitsemalla tavalla joko postin noutopisteeseen, postiautomaattiin tai kotiin. Tuotteet voidaan toimittaa myös Matkahuollon lähimpään noutopisteeseen. Tilauksensa voi noutaa myös myymälästä, joka sijaitsee Espoossa.

  Poistonurkasta löytyy palautuneita tuotteita, joiden esimerkiksi pakkaus on vahingoittunut kuljetuksessa.

  Mamasan lyhyesti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Akseli5
  Hyvä asiakaspalvelu. Nopeat toimitukset.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun