Autonvaraosa.fi

Autonvaraosa.fi

11.0
(1)
  • Toimitukset 3-7 päivän kuluessa (tilaustuotteet 7-14 vrk)
  • Pelkästään OPEL -varaosia

Verkkokauppa on lopettanut toimintansa. Katso muut auton varaosia myyvät verkkokaupat etusivultamme.

Autonvaraosa.fi on Opel-varaosiin keskittynyt verkkokauppa netissä. Vannoutuneet Opel-fanit löytävät täältä kaiken tarvitsemansa, vaikka oma auto ei olisikaan edes tämän vuosituhannen mallia. Opel-mallit on listattu verkkokaupassa, josta valitsemalla halutun mallin avautuvat varaosaryhmät. Varaosaryhmän valinnan jälkeen avautuu varaosaluettelo hintoineen ja kuvineen. Lisäksi aukeamalla näet voimassa olevat tarjoukset. Opel-mallien huolto-osien eli normaalikäytössä kuluvien osien lisäksi saat kattavan valikoiman kaikkia auton valmistuksessa käytettäviä osia ja komponentteja kaikkiin merkkeihin, joita maahantuoja tuo Suomeen. Myös kaikki lisävarusteet on saatavilla. Opel-varaosien lisäksi verkkokaupasta saa autotarvikkeita.

Voit kirjautua asiakkaaksi halutessasi, mutta tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Tuotteen varastotilanne näkyy tilausta tehdessä, mutta joissakin tapauksissa tietoa ei ole. Jos tuotetta ei löydy Suomen varastolta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle. Näin voi käydä varsinkin vanhempien ja harvinaisempien Opel-mallien suhteen. Lisätietoja ja kyselyjä voit tehdä yhteydenottolomakkeella.

Tilaukset toimitetaan Suomen varastolta 3 – 7 arkipäivän kuluessa, ja muualta tilattavien osien toimitusaika on yleensä 7 – 14 vuorokautta. Kuljetuksissa käytetään Matkahuollon palveluita, ja toimitus tapahtuu lähinoutopisteisiin. Palautusoikeus on 14 päivää alle 1000 € tuotteilla. Maksu suoritetaan tilauksen yhteydessä maksunvälityspalvelun kautta. Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostiosoitteeseen.

Autonvaraosa.fi tarjoaa myös tilattujen osien asennuspalvelua sekä huoltopalvelua. Merkkihuoltopalvelu vaihtelee paikkakunnittain. Lisätietoja eri merkkien huoltopisteistä löytyy verkkokaupan sivuilta, jonka kautta voi varata ajan huoltoon vuorokauden ympäri.

Autonvaraosa.fi lyhyesti
Arvostelut, kommentit ja kokemukset

autoilia1
Tämä kauppa on ollut huoltokatkolla jo puoli vuotta. Nuinkohan palaa enää linjoille.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun