Autoilijan Outlet

Autoilijan Outlet

33.7
(3)
 • Palvelu ei ole enää käytössä, kauppaan -painike ohjaa sinut etusivullemme

  Autoilijan Outlet on auton tarvikkeita myyvä verkkokauppa. Lisäksi yrityksellä on myymälä Tuusulassa. Verkkokauppa löytyy netissä osoitteessa autoilijanoutlet.fi. Verkkokaupasta löytyviä tuoteryhmiä ovat Boschin lisävarusteet, kemikaalit, kiinnitystarvikkeet, lisävarusteet, pakoputkistot, renkaat ja vanteet, työkalut ja koneet sekä vetokoukut. Tarvittavan varaosan löydät syöttämällä autosi merkin ja mallin, jonka jälkeen voit valita tarjolla olevat varaosaryhmän. Varaosasta saat kuvan ja hintatiedon ja pääset tilaamaan tuotteen. Myös vanteita ja renkaita on helppo hakea Autoilijan Outletista. Sopivat tuotteet löytyvät valitsemalla hakuehdot: koko ja halkaisija, pulttijako ja leveys. Hakuun sopiva valikoima avautuu. Renkaista on tietenkin valittava myös kesä- tai talvirenkaat. Renkaat myydään neljän kappaleen sarjoissa.

  Tuotteiden toimitusaika on 2 – 7 arkipäivää. Asiakkaalla on, kuten nettikaupassa tavallista, 14 päivän palautus- ja peruutusoikeus. Toimituksissa käytetään postin palveluita. Voit joko noutaa tilauksesi suoraan postista, pakettiautomaatista tai vaihtoehtoisesti myymälästä. Maksaminen onnistuu verkkopankkimaksuna, luottokortilla tai tili- tai osamaksulla.

  Rekisteröinti ei ole pakollista, mutta nopeuttaa tilauksen käsittelyä ja tuo lisäetuja, mm. tarjouskirjeen sähköpostiin. Tilauksen jälkeen toimitetaan asiakkaalle vahvistus sähköpostiosoitteeseen. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

  Outlet-löydöille on oma valikko. Sieltä aukeaa valikoima todella reippaalla kädellä alennettuja tuotteita alkometristä renkaisiin ja työkalulaukusta turvakypärään.

  Autoilijan Outlet varaosat lyhyesti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Autoilijan Outlet
  Hei! Olemme alentaneet toimituskulujamme: Nouto postista tai pakettiautomaatista 2,90€ renkaat ja vanteet kotiinkuljetettuna 14,90€. Toimitukset nyt jopa seuraavaksi päiväksi! (1-7pv)
  Admin:
  Hei! Kiitos tiedoista. Päivitimme tiedot ajan tasalle. Terveisin, Autonvaraosat.net ylläpito

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun