Autopurkaamot.com

Autopurkaamot.com

15.0
(1)
  • Runsaasti varaosia eri merkkisiin autoihin
  • Sivustolta ei voi suoraan ostaa varaosaa, vaan näkee yhteystiedot mihin ottaa yhteyttä

Autopurkaamot.com on verkossa oleva monipuolinen sivusto, josta voi etsiä käytettyjä varaosia autoonsa. Monesti romutettavista autoista löytyy aivan käyttökelpoisia varaosia, joita voit ostaa murto-osalla uusien hinnoista. Sivustolla toimivat autopurkaamot ja -korjaamot löytyvät eteläisestä, keskisestä ja läntisestä Suomesta, pohjoisin sijaitsee Kokkolassa. Sivustolta löytyy myös muita hyödyllisiä linkkejä, kuten sakkolaskuri, vinkkejä käytetyn auton ostoon, sekä pääsy Autoalan Tiedotuskeskuksen sivuille.

Varaosahaun avulla voit valikosta valita autonmerkin ja haettavan varaosan. Tuloksena saat listalle paikkakunnittain, mistä ko. varaosaa on saatavilla. Klikkaa linkistä ja pääset varaosaa tarjoavan liikkeen sivuille. Yhteyttä voit ottaa soittamalla tai sähköpostitse. Voit myös hakea tuotetta kirjoittamalla hakusanan valikkoon, ja ehdot täyttävät osat paikkakuntineen aukeavat. Osan voit tallentaa myös muistilistalle.

Varaosavahti on palvelu, jonne kirjautumalla voit hakea osaa, jota et vielä ole löytänyt. Saat sähköpostiin ilmoituksen heti kun osa tai purettava auto löytyy. Sivustolta löytyy myös linkki edullisille rengasostoille. Rengas-online.com esittelee sinulle edullisimmat tarjoukset. Autopurkaamot.com tarjoaa myös kauppapaikan, josta voit valita kauppiaan ja kenen tuotteita haluat selata. Pääset myös suoraan tilaamaan kiinnostavia tuotteita.

Lisäksi löydät tilastotietoa suosituimmista automerkeistä, liikkeiden tiedotteita, merkkikohtaisia kuvia vahinkoautoista, joiden kautta löytyvät linkit osien tilaamiseen. Osien lisäksi voit tilata merkkikohtaiset korjausoppaat.

Autopurkaamot.com lyhyesti
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun